Webcolleges

20 september 2018 | 12:00h | 60 minuten

Heleen Elbert praat u in dit webcollege bij over de highlights van Prinsjesdag 2018. Met welke wijzigingen dient u voor het jaar 2019 rekening te houden? Op dit moment kan gedacht worden aan: verhoging laag btw-tarief, invoering vlaktax, verkorting 30%-regeling. En, is er al meer duidelijkheid over de fiscale eenheid? Leidt de evaluatie van de eigen woningregeling tot aanpassingen? Of blijft alles zoals het was? Daarnaast hopen we dat de aangekondigde Autobrief 3 duidelijkheid gaat bieden over de toekomst van de autoregelingen inclusief de Tesla-tax. Kortom, er is ongetwijfeld weer genoeg te melden over de toekomstige fiscale wijzigingen zodat u en uw cliënten goed voorbereid zijn op het komende belastingjaar.

 

Spreker: mr. H.A. (Heleen) Elbert

24 oktober 2018 | 16.00h | 60 minuten

In dit webcollege bespreekt Carola van Vilsteren de btw-actualiteiten naar de laatste stand van zaken. Aan de orde komen in ieder geval: verhoging laag btw tarief van 6% naar 9%, de nieuwe btw-regeling voor vouchers en de veranderingen op het vlak van btw besparingsmodellen en sport. Het spreekt voor zich dat alle (andere) relevante maatregelen uit het Belastingplan 2019 ook de revue zullen passeren.

 

Spreker: mr. C.W. (Carola) van Vilsteren

Bekijk hier het laatste webcollege
21 augustus 2018

In dit webcollege bespreekt John Seerden de btw-leerstukken op het gebied van vastgoed. Hierbij komt de samenloopvrijstelling overdrachtsbelasting...